ΜΗΚΟΣ1.98m ΤΜΗΜΑΤΑ
ΒΑΡΟΣ117g FUJITORZITE 
ΠΛΑΝΟΣ40~150g NHMAPE0.5~1.2号 
TIPSOLID


EVERGREEN POSEIDON SPARID MASTER 66L/MLST

Η Evergreen είναι γνωστό πως κατασκευάζει υψηλών προδιαγραφών προϊόντα που απευθύνονται στους πλέον απαιτητικούς λάτρεις του ψαρέματος. Μια κορυφαία επιλογή για την τεχνική του tai-rubber αποτελεί το Poseidon Sparid Master 66L/MLST.

Το καθαρόαιμο αυτό καλάμι είναι κατασκευασμένο σε δυο ασύμμετρα τμήματα, σχεδιασμός που προσφέρει ευελιξία στη μεταφορά χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργικότητα του ως σύνολο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με ένα μονοκόμματο καλάμι. Το πρώτο και μικρότερο τμήμα είναι η λαβή με την εργονομική βάση της Fuji. Μπροστά από τη βίδα σύσφιξης του μηχανισμού έρχεται να ενσωματωθεί με ακρίβεια και το κυρίως στέλεχος του καλαμιού. Αυτό φιλοξενεί πάνω του, στρατηγικά κατανεμημένους, σε ευθεία διάταξη και τους 13 οδηγούς, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν παρά να προέρχονται από την κορυφαία σειρά Torzite Titanium Frame της Fuji. Μάλιστα οι δυο πρώτοι οδηγοί, που βρίσκονται πλησιέστερα στη βάση του μηχανισμού, είναι τοποθετημένοι με διπλό πέδιλο στήριξης. Το χαρακτηριστικό αυτό σε συνδυασμό με την κωνικότητα του στελέχους δείχνει ότι πρόκειται για ένα ευαίσθητο σύνολο που κρύβει μέσα του μεγάλη δύναμη ώστε να κοντράρει εύκολα ακόμα και μεγαλύτερα ψάρια.

Μεγάλα θηράματα αντιμετωπίζονται δύσκολα με αντίστοιχα καλάμια αυτής της τεχνικής. Με το συγκριτικό πλεονέκτημα που προσφέρει στον ψαρά το Sparid Master, έρχεται να ανατρέψει τον κανόνα αυτό. H elegant-solid μύτη του, ανιχνεύει με ακρίβεια τόσο τα ρεύματα και τις κινήσεις του πλάνου μέσα σε αυτά, όσο και τα διστακτικά πιπιλίσματα υποψιασμένων ή ανόρεχτων ψαριών. Όλες αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται με σαφήνεια και χωρίς απώλειες στον ψαρά, χάρη στο συνδυασμό των πολλών δαχτυλιδιών και της εργονομική βάσης που αγκαλιάζει σφιχτά τον μηχανισμό χωρίς υποψίες τζόγου.

Η φινετσάτη και στιβαρή μύτη του καλαμιού λυγίζει με προοδευτικά αυξανόμενη αντίσταση ώστε να διαχειρίζεται άριστα μεγάλο εύρος βάρους τεχνητών δολωμάτων (40-150 gr) και να προσφέρεται για ιδανικά ψαρέματα τόσο στα ρηχά νερά όσο και στα πολύ βαθιά. Το πολύπλευρο προφίλ του Sparid Master επιβεβαιώνει και το εύρος της διατομής του νήματος που προτείνει ο κατασκευαστής PE 0,5-1,2. Όσοι έχουν λατρέψει την τεχνική του slow-jigging με τα καλάμια της Evergreen, πρόκειται να βρουν ένα κορυφαίο «όπλο» και για το tai-rubber, απολαμβάνοντας σε υψηλό επίπεδο τη νέα αυτή αποδοτική τεχνική, πιο ξέγνοιαστοι από ποτέ.

EVERGREEN SPARID MASTER PSMC-66L/MLST

  • Κατασκευαστής: EVER GREEN
  • Κωδικός Προϊόντος: EVERGREEN SPARID MASTER PSMC-66L/MLST
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
  • 790,00€