OGM BLUE HEAVEN

  • OGM BLUE HEAVEN L30V II Hi S2T
  • OGM BLUE HEAVEN L50V II Hi S2T
  • OGM BLUE HEAVEN L80 Hi  S2T

Το Ota-ku, στο Τόκιο, όπου εδρεύει το Studio Ocean Mark, είναι μια πόλη παραγωγής που υποστηρίζει την ιαπωνική βιομηχανία.

Αυτό το μοντέλο Ota Garage είναι ένα καρούλι jigging MADE IN JAPAN που δημιουργήθηκε με τεχνίτες από την Ota Ward, μια πόλη παραγωγής.

Μετά από επαναλαμβανόμενες πρωτότυπες δοκιμές και δοκιμές πεδίου, επιτύχαμε τελικά ένα ικανοποιητικό επίπεδο "S2T= Slow Style Tuning".

Blue Heaven από το "PSG=Power Slow Game".

Εξοπλισμένο με ποιότητα Ota Garage και ειδικές λειτουργίες αργής ταχύτητας, αυτό είναι ένα εξειδικευμένο μοντέλο για ψαράδες που κατακτούν το τράνταγμα αργού βήματος.

Μικρότερο βάρος, αυξημένη ευαισθησία, αυξημένη αντοχή

Η φιλοσοφία του Ota Garage ενσωματώνεται στα υλικά και τα σχήματα μεμονωμένων εξαρτημάτων, συνδέοντας τη μείωση βάρους, την αυξημένη ευαισθησία και την αυξημένη αντοχή. Ως αποτέλεσμα, η δυνατότητα μετάδοσης διαφόρων λεπτών πληροφοριών από τη γραμμή από το καρούλι στο κουμπί της λαβής χωρίς καθυστέρηση ή εξασθένηση. Μπορείτε να βιώσετε το υψηλότερο επίπεδο ευαισθησίας στην ιστορία του Blue Heaven.


Το κράμα τιτανίου 64 που χρησιμοποιείται στο μοντέλο Ota Garage είναι ένα υλικό που κόβεται δύσκολα και είναι εξαιρετικά ακριβό, επομένως δεν χρησιμοποιείται γενικά για καρούλια.

Η OGM χρησιμοποιεί γενναιόδωρα αυτό το κράμα τιτανίου 64 για τον άξονα της λαβής, τον άξονα του καρουλιού και το πριτσίνι της λαβής, με αποτέλεσμα τη συντριπτική μείωση βάρους, αυξημένη ευαισθησία και αυξημένη αντοχή.

Το πόδι και η βίδα της λαβής είναι επίσης κατασκευασμένα από τιτάνιο.


Η παλάμη πλευρά του πλαισίου, η οποία έχει ενισχυθεί από το νέο σχήμα γέφυρας, έχει χαραχτεί με τόλμη. Για τραντάγματα με αργό βήμα, όπου η παλάμη γίνεται συχνά με γυμνά χέρια, αυτός ο σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για να μειώνει το άγχος κατά τη διάρκεια του ψαρέματος.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του πλαισίου, που έχει ως αποτέλεσμα σημαντική μείωση βάρους, έχει την παρενέργεια της βελτιωμένης ευαισθησίας, η οποία είναι σαφώς διαφορετική από τον προκάτοχό του.


Το L80 χρησιμοποιεί εγχώριο υλικό άνθρακα με πάχος 6mm και το L50/30 χρησιμοποιεί άνθρακα 36t αντί για 24t, αυξάνοντας την ευαισθησία του βραχίονα κατά περίπου 1,8 φορές σε σύγκριση με το υλικό αλουμινίου.

Επιπλέον, το πόμολο της λαβής χρησιμοποιεί υλικό φελλού, το οποίο είναι ελαφρύτερο και πιο ευαίσθητο από το EVA.

Ο άνθρακας και ο φελλός είναι ο ισχυρότερος συνδυασμός για ένα σύστημα χειρολαβής αργού βήματος.


Ο κανονικός μηχανισμός μετάδοσης κίνησης Blue Heaven είναι κατασκευασμένος από ορειχάλκινο υλικό υψηλής αντοχής λόγω της ισορροπίας αντοχής και αθόρυβης λειτουργίας, αλλά το OGM χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά σκληρυμένο υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα επιδιώκοντας ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία.


Μεταβάλλοντας την επεξεργασία των άκρων του κινητού εύρους του μοχλού έλξης, το δάχτυλο που χειρίζεται το μοχλό γνωρίζει τη θέση που εμπλέκεται και η θέση του μοχλού έλξης μπορεί να επιβεβαιωθεί χωρίς να κοιτάξει.


Μια ροδέλα από φελλό που έχει συνήθως μια εξαιρετικά ανώμαλη επιφάνεια έχει γίνει λεία χρησιμοποιώντας μια ειδική μέθοδο συμπίεσης.

Για τραντάγματα αργού βήματος που χρησιμοποιούνται συχνά με 1 έως 3 κιλά, μειώνει την ολίσθηση σε χαμηλή τάση, κάτι που ήταν αδυναμία των ροδέλες από φελλό. Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά οπισθέλκουσα υψηλής τάσης, συνιστούμε να την αντικαταστήσετε με ροδέλα από καουτσούκ από φελλό ίδιου μεγέθους.


Το πόμολο AE (AIR EGG), το οποίο έχει γίνει η σχεδίαση αναφοράς για σπασμωδικές κινήσεις αργού βήματος, είναι κατασκευασμένο από φυσικό φελλό ποιότητας 4Α.

Επιπλέον, χρησιμοποιείται υλικό άνθρακα για το μπροστινό και το πίσω καπάκι για περαιτέρω αύξηση της ευαισθησίας.

Το L80 είναι εξοπλισμένο με AE100, το μοντέλο L50 S2T είναι εξοπλισμένο με AE85, το μοντέλο PSG είναι εξοπλισμένο με AE100 και το L30 είναι εξοπλισμένο με AE85.


Ο έλεγχος της ταχύτητας πτώσης του jig είναι μια μυστική τεχνική των κορυφαίων ψαράδων.

Το εύρος κίνησης από τη θέση FREE στη θέση MIN διευρύνεται σε σύγκριση με το κανονικό μοντέλο. Αυτή η ρύθμιση έκκεντρου επιτρέπει τον ευαίσθητο έλεγχο του φρένου ακριβώς πριν από τη θέση MIN όπου το συρματόσχοινο και ο δίσκος έρχονται σε επαφή.


Η επιφάνεια του άξονα του καρουλιού έχει υποβληθεί σε επεξεργασία επιφανειακής λίπανσης για μείωση της τριβής, επεξεργασία WPC (τροποποίηση επιφάνειας) + DLC (άνθρακας που μοιάζει με διαμάντι).

Μαζί με την αξιόπιστη ολίσθηση της μπομπίνας, έχει βελτιωθεί και η υφή της λειτουργίας του μοχλού.STUDIO OCEAN MARK OGM BLUE HEAVEN

  • Κατασκευαστής: STUDIO OCEAN MARK
  • Κωδικός Προϊόντος: STUDIO OCEAN MARK OGM BLUE HEAVEN
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 2.200,00€


Διαθέσιμες Επιλογές