Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό του Γεωργιάδης Fishing Store:

- Τράπεζα & Αριθμός λογαριασμού: Eurobank – 0026 0329 3001 0062 6124
- Δικαιούχος: Γεωργιάδης Fishing Store (Γεωργιάδης Κωνσταντίνος)Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει πριν την πραγματοποίηση της κατάθεσης να έχει ενημερωθεί τηλεφωνικά (24930 25043) το τμήμα πωλήσεων του Γεωργιάδης Fishing Store. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει στη συνέχεια να αποστέλλεται με φαξ στο 24930 25043.

Η παράδοση πραγματοποιείται είτε με την εταιρεία courrier (Speedex) που συνεργάζεται με το Γεωργιάδης Fishing Store.

είτε με τα ΕΛΤΑ Courrier ανάλογα με τον προορισμό


Η δυνατότητα εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό παρέχεται από το Γεωργιάδης Fishing Store με το κόστος των 5 ευρώ για κάθε παραγγελία κάτω των 100 €.

Για αγορές άνω των 100 € τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν και επιβαρύνουν αποκλειστικά το Γεωργιάδης Fishing Store.

Πληρωμή με αντικαταβολή, κατά την παράδοση στο χώρο σας

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται με την εταιρεία courrier (Speedex) που συνεργάζεται με το Γεωργιάδης Fishing Store.

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από το Γεωργιάδης Action Store με το κόστος των 5 ευρώ για κάθε παραγγελία κάτω των 100 €.

Για αγορές άνω των 100 € τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν και επιβαρύνουν αποκλειστικά το Γεωργιάδης Fishing Store.

Πληρωμή μετρητοίς στο κατάστημα Γεωργιάδης Fishing Store (Ελασσόνα)

Παρέχεται δυνατότητα παραλαβής και εξόφλησης της παραγγελίας σας με μετρητά (ή με χρήση πιστωτικής κάρτας) από το κατάστημα Γεωργιάδης Fishing Store στην Ελασσόνα.